Δωρεάν αποστολή με courier για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€! Περισσότερα
Κλείσιμο

Εξυπηρέτηση Πελατών

Τηλέφωνο: 2810244762

Cart

Τρόποι Πληρωμής

Αγορά Προϊόντων

Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορεί να βρει προϊόντα που αφορούν βιβλία, είδη χαρτοπωλείου, Φωτογραφίες παντός τύπου, σχολικά είδη Βιβλία, παιχνίδια και δώρα.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες με την κάθε κατηγορία να έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών . Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με το δυνατόν λιγότερα clicks.

Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας δηλώνοντας τα στοιχεία σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η επιχείρηση «Γεωργιάδης Ν. – Γεωργιάδου Ρ. Ο.Ε.», κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 244-762 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου igoniasou@gmail.com .

Τρόποι πληρωμής

1) Με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και χωρίς κόπο, κατά την παράδοση της στο χώρο σας, πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει πρόσθετη επιβάρυνση 4€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος φπα) ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.

Για αγορές άνω των 49€ δεν υπάρχει χρέωση.

2) Με κάρτα

Οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια μέσα από το σύστημα πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.Για τις αγορές με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μετά την «Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας» θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον ασφαλών πληρωμών της Πειραιώς. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, όπως επίσης των 3ψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας σας (CCV).Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα επιστρέψετε στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε καμία περίπτωση μην διακόψετε την διαδικασία επιστροφής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διότι υπάρχει περίπτωση η παραγγελία σας να μην ολοκληρωθεί επιτυχώς.