Δωρεάν αποστολή με courier για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€! Περισσότερα
Κλείσιμο

Εξυπηρέτηση Πελατών

Τηλέφωνο: 2810244762

Cart

Τρόποι Επιστροφής

Επιστροφή προϊόντων

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι λάθος ή ελαττωματικό έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε ή να ζητήσετε την αντικατάσταση του (αν υπάρχει σε απόθεμα), αφού πρώτα υποχρεωτικά επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου μέσα σε 3 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του.

    1) Αν το λάθος είναι της επιχείρησης «Γεωργιάδης Ν. – Γεωργιάδου Ρ. Ο.Ε.» τότε:

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προϊόντος, αν υπάρχει σε απόθεμα, με δικό μας κόστος (αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την επιχείρηση τρόπος επιστροφής του προϊόντος προς αντικατάσταση) ή σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό αξίας του. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση αποστολής του προς αντικατάσταση προϊόντος μαζί με όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής, τα οποία συνόδευαν το προϊόν, καθώς και πλήρη τη συσκευασία του.

    2) Αν είναι λάθος η παραγγελία από την πλευρά του πελάτη:

H επιχείρηση «Γεωργιάδης Ν. – Γεωργιάδου Ρ. Ο.Ε.» μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν εφόσον υπάρχει σε απόθεμα, με τα μεταφορικά κόστη αποστολής και παραλαβής να επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Αν ο πελάτης θέλει να του επιστραφεί το ποσό της αξίας του προϊόντος, η επιχείρηση «Γεωργιάδης Ν. – Γεωργιάδου Ρ. Ο.Ε.»  μπορεί να επιστρέψει το ποσό αυτό, με τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.

Ο πελάτης ευθύνεται για την καλή χρήση του προϊόντος που είναι προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή του προϊόντος. Η διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων θα πρέπει να γίνει με βάση την πληροφόρηση που παρέχεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος, καθώς και τις συμπληρωματικές πληροφορίες που παρέχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πάντως χωρίς να ανοιχθεί η συσκευασία των προϊόντων και να τεθεί σε λειτουργία ή χρησιμοποιηθεί το αγαθό. Η επιχείρηση είναι πρόθυμη να ενημερώσει τον πελάτη για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την φύση και την λειτουργία των προϊόντων παρέχοντας επιπλέον πληροφοριακό υλικό. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας, χρησιμοποίησης ή και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται, καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την επιχείρηση για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την επιχείρηση και συνήθως είναι της τάξης του 20%-30%. Η επιχείρηση «Γεωργιάδης Ν. – Γεωργιάδου Ρ. Ο.Ε.» δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία επιστροφής/αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων πρέπει να γίνει μέσα 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος